Sunt luate de lângă familii şi din şcoli pentru a deveni sclave. Ororile prin care trec adolescentele din Coreea de Nord. Care sunt preferinţele lui Kim Jong-Un

Cunoscut ca fiind cel mai de temut lider al lumii, Kim Jong-Un continuă să şocheze. Afirmaţiile unei tinere care a reuşit să scape de infernul din Coreea de Nord despre traumele suferite în ţara în care s-a născut sunt incredibile

Cunoscut ca fiind cel mai de temut lider al lumii, Kim Jong-Un continuă să şocheze. Afirmaţiile unei tinere care a reuşit să scape de infernul din Coreea de Nord despre traumele suferite în ţara în care s-a născut sunt incredibile

Hee Yeon, în vârstă de 26 de ani, se numără printre puţinele persoane care reuşesc să fugă din Coreea de Nord. Aceasta a povestit pentru diferite publicaţii despre preferinţele bizare ale lui Kim Jong-Un în materie de femei, tatăl său făcând parte din armata temutului lider.

La un moment dat, fata a fost obligată să participe la execuţia a 11 muzicieni, care au fost acuzaţi că au filmat un film pornografic.” Corpurile lor erau împrăştiate peste tot, după ce pur şi simplu au fost aruncate în aer. Erau bucăţi de carne şi sânge peste tot”, a spus Hee, conform Fox News.

Potrivit afirmaţiilor tinerei, liderul nord corean îşi satisface fanteziile sexuale cu adolescente, toate fiind alese în funcţie de calităţile fizice. Totuşi, există şi o condiţie pe care fetele trebuie să o îndeplinească obligatoriu: să aibă picioare drepte şi frumoase.

Acestea sunt învăţate să îl servească pe lider cu mâncare scumpă, să îi facă cel mai bun masaj, dar să se şi culce cu acesta. În caz contrar, ele sunt omorâte. “Sunt educate să servească cel mai bun caviar, să facă masaj şi să devină sclave sexuale”, a povestit Hee.

Deşi Kim Jong-Un este căsătorit şi are trei copii, acest lucru nu îl împiedică să îşi trimită oficialii să facă razii prin şcolile nord-coreene.

SURSA FOTO: HEPTA.RO

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri