Antena Căutare

Tanara de 19 ani, soldat in militia lui Gaddafi: "Am executat 11 prizonieri"

O adolescenta, in varsta de 19 ani, recrutata de trupele lui Muammar Gaddafi recunoaste ca a executat 11 prizonieri, informeaza Daily Mail.





Articolul continuă după reclamă

"A vazut sangele din camera si a ramas socat. L-am impuscat si pe al doilea, de la aproximativ un metru", a continuat adoelscenta.

Nisreeen este una dintre miile de tinere recrutate de trupele lui Muammar Gaddafi, insa intre timp a fost luata ea insasi prizoniera de catre rebeli si se teme pentru viata ei.

Tanara sustine ca a fost amenintata de militiile lui Gaddafi pentru a comite crimele. Ea mai sustine ca a fost abuzata sexual de comandanti ai armatei libiene.

Sursa: Antena3

Foto: liveleak.com

Vladimir Voronin: UE intarzie deliberat liberalizarea vizelor, facand jocul Romaniei... UPDATE! O persoana a murit in urma violentelor de la Atena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x