Antena Căutare

Tânărul român care a fost condamnat la moarte în Malaezia a primit o veste care i-a dat mari speranţe. Anunț de ultimă oră!

Ionuţ Gologan, tânărul care a fost condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic cu substanţe interzise, a primit o veste care i-a dat mari speranţe.

Ionuţ Gologan, tânărul care a fost condamnat la moarte în Malaezia pentru trafic cu substanţe interzise, a primit o veste care i-a dat mari speranţe.

Potrivit tatălui său, Gologan e la capătul puterilor,dar nu și-a pierdut speranța.

Deşi autorităţile române au făcut tot posibilul pentru a-l ajuta, încercând măcar să îi comute pedeapsa şi să îl aducă în România unde să fie închis într-un penitenciar în cazul în care nu se putea eliberarea definitivă, lucrurile par să meargă tot mai mult într-o direcţie nefericită pentru Gologan, în pofida tratativelor care au loc între România şi Malaezia.

Un alt bărbat închis în acelaşi penitenciar, originar din Nigeria, cu o pedeapsă capitală primită tot pentru trafic de droguri, a fost iertat de sultan. Ionuț speră să aibă parte și el de același tratament.

Creatorul jocului BALENA ALBASTRĂ şi-a primit sentinţa. Decizia a scandalizat pe toată lumea, cum este posibil aşa ceva?... Atentat terorist! 24 de morți și peste 40 de răniți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x