Primele imagini cu teroristul kamikaze din Burgas, care avea pasaport american fals!

Barbatul suspectat ca a comis atentatul din Burgas impotriva autocarului cu turisti israelieni, in urma caruia opt persoane si-au pierdut viata si alte zeci au fost ranite, a fost surprins de camerele de supraveghere. Acesta era de rasa caucaziana, avea parul lung si era imbracat in haine sport, potrivit inregistrarilor video, informeaza Novinite.com.

Principala pista urmarita de anchetatori in prezent este aceea ca explozibilul a fost activat in momentul in care barbatul s-a urcat in autocar. Versiunea initiala era ca bomba a fost amplasata in compartimentul de bagaje al vehiculului.

Barbatul a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe inregistrari, acesta apare plimbandu-se in zona timp de cel putin o ora. Potrivit informatiilor initiale, el este de rasa caucaziana, cu parul lung si imbracat sport. Cadavrul teroristului a fost cel mai afectat de explozie, iar acesta este principalul motiv pentru care anchetatorii cred ca el este autorul atacului.

Asupra lui au fost gasite un pasaport american si un permis de conducere din statul Michigan, despre care se crede ca sunt false. In urma verificarii in baza de date a FBI nu s-a gasit nicio persoana cu astfel de documente. Pentru moment nu este clar cum anume a obtinut el pasaportul fals si cum a intrat in tara.

Foto: Intactimages / EPA

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri