Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce fac copiii din Italia în carantină, în timpul pandemiei de coronavirus. „Traficul de internet a crescut cu peste 70%!”

Copiii din Italia au găsit modalitatea de a-și petrece timpul, în perioada în care sunt nevoiți să rămână în casă, din cauza pandemiei de coronavirus. Activitatea lor preferată a făcut ca traficul de internet din rețeaua Telecom din această țară să crească cu peste 70%.

Ce fac copiii din Italia în carantină, în timpul pandemiei de coronavirus. „Traficul de internet a crescut cu peste 70%!”

Hepta

Cantitatea de date care trece prin rețeaua națională a Telecom Italia SpA a crescut cu mai mult de două treimi în ultimele două săptămâni, potrivit companiei.

„Am raportat o creștere de peste 70% a traficului de internet pe rețeaua noastră fixă, cu o contribuție mare din partea jocurilor online precum Fortnite”, a declarat directorul executiv al Telecom Italia, Luigi Gubitosi, într-un răspuns anterior oferit celor de la Bloomberg.

O mare parte din acea activitate suplimentară se datorează jocurilor online, precum „Fortnite” și „Call of Duty”, ce pot implica mai mulți jucători și pot prelua mai multă lățime de bandă decât programele software pentru afaceri și aplicațiile de apeluri pentru conferințe video utilizate de adulții care lucrează de acasă.

Prin urmare, o mare parte din acest trafic provine de la jocuri video, cum ar fi Fortnite și Call of Duty, pentru că ambele titluri permit jucătorilor sa joace unul împotriva celuilalt pe câmpurile de luptă online.

La momentul redactării acestei știri, în Italia s-au înregistrat peste 17.600 de cazuri de contaminare cu coronavirus și peste 1.200 de decese.

Recomandari