Antena Căutare

Tragedie fără margini! O fetiță de 6 luni a murit înecată în cadă în timp ce mama sa era pe Facebook

Poliția israeliană investighează o femeie britanică pentru moartea fiicei ei, care s-a înecat în baie în timp ce era pe Facebook.

Final tragic pentru un bebeluș de 6 luni. Fetița a murit înecată în baie, în timp ce mama sa stătea pe Facebook și pe Instagram! Care este pedeapsa pe care o va primi tânara iresponsabilă

Poliția israeliană investighează o femeie britanică pentru moartea fiicei ei, care s-a înecat în baie în timp ce era pe Facebook.

Kayla Lynton, în vârstă de 23 de ani, a fost arestată în Tel Aviv, Israel, ca urmare a acuzațiilor de neglijență în legătură cu moartea fetiței ei Naomi, de șase luni.

Incidentul a avut loc în luna iunie, când, la scurt timp după ora 3 pm, Kayla l-a sunat pe soțul ei britanic, Ilan Lynton și i-a spus că Naomi s-a scufundat sub apă și se află în stare de inconștiență.Copilul a fost dus la spitalul Ichilov, unde a murit după o săptămână de stat în comă. Rinichii au fost donați unei alte copile. Kayla a fost interogată de agenți ai secției de poliție Dizengoff din Tel Aviv, care investighează acum acuzațiile de neglijență.

Potrivit presei locale, cercetătorii se concentrează asupra perioadei de 10 minute în care Naomi s-a înecat și în timpul căreia Kayla ar fi accesat Facebook și Instagram. La început femeia a spus autorităților că a lăsat bebelușul în cadă pentru a merge la baie.Tatăl lui Naomi a confirmat aseară că poliția a confiscat telefonul mobil al soției sale ca parte a investigației.

O sursă apropiată a declarat pentru ziarul Mirror: "Kayla așteaptă în prezent data șentiței de judecată, ea este liberă pe cauțiune, ceea ce înseamnă că trebuie să apară în instanță și la o secție de poliție atunci când este necesar".

Costurile cauțiunii, de aproximativ 530 de dolari, relevă faptul că poliția investighează mai multe acuzații: provocarea unor vătămări grave pentru cei fără apărare; abandonarea unui minor sau a unei persoane care nu-și poate satisface propriile nevoi; neglijență; și supravegherea neatentă a unui copil. ,,Poliția verifică dacă femeia se afla pe rețelele sociale atunci când ar fi trebuit să aibă grijă de fiica ei. Femeia este devastată și în plus, acum are de-a face cu un caz penal", a adăugat sursa apropiată familiei. Experții juridici din Israel au declarat că, în cazul în care ar fi acuzată de cea mai gravă faptă, ea ar putea fi condamnată la nouă ani de închisoare.

Doliu în lumea muzicii! S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, chiar înainte de trecerea în Noul An! Fanii și cei apropiaț... Românca adolescentă, dată dispărută dinaintea Crăciunului a fost găsită! Care este starea ei în acest moment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x