Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Doliu în lumea muzicii! S-a întâmplat în urmă cu puțin timp, chiar înainte de trecerea în Noul An! Fanii și cei apropiați sunt în stare de șoc

Mike Taylor, membru al trupei din grupul Indie, Walk Off the Earth, care  cunoscut sub numele de "Beard Guy", a murit.

Tragedie în lumea muzicii! Un cunosccut cântăreț a murit chiar înainte de cumpăna dintre ani! Avea doar 40 de ani și a lăsat în urmă 2 copii superbi. Fanii și familia se află în stare de loc

Mike Taylor, membru al trupei din grupul Indie, Walk Off the Earth, care cunoscut sub numele de "Omul cu barbă", a murit.

Vestea trista a fost confirmată de trupă pe rețelele sociale. Cauza oficială a morții este încă neclară, dar trupa a spus că Taylor a murit din cauze naturale în timpul somnului. CBC a raportat că Taylor a decedat sâmbătă 29 decembrie 2018. Trupa anunțase recent că vor cânta în ajunul Anului Nou la cascada Niagaran unde urmau să anunțe începerea turneului mondial.

Mike Taylor era clăpar şi solist vocal în formaţia "Walk off the Earth" și a lăsat în urma sa doi copii fără tată.

Mesajul pe care l-a transmis trupa a întristat milioane de fani ,,"Anunţăm cu tristeţe profundă faptul că fratele nostru iubit şi membrul trupei noastre, Mike Taylor ,,Tipul cu barbă" a încetat din viaţă. Mike avea o dragoste pentru viaţă care nu putea fi egalată şi o dorinţă de a dărui ieşită din comun. A părăsit această lume liniştit, din cauze naturale, noaptea trecută, în somn. Suntem alături de cei doi copii ai săi, pe care i-a adorat mai mult decât pe oricine în lume. Cerem intimitate pentru familia lui în aceste momente de grea încercare".

Walk off the Earth a ajuns o trupă celebră în 2012 atunci când a adunat milioane de vizualizări cu cele mai reușite coveruri ale sale.

Recomandari