Antena Căutare

Ultima zi de campanie in Franta: Sarkozy a mai recuperat din diferenta fata de Hollande

Tensiune maxima in Franta, in ultima zi de campanie electorala. Pentru Nicolas Sarkozy este ultima sansa sa recupereze la capitolul voturi in fata lui Francois Hollande. Si asta pentru ca socialistul Hollande e dat drept urmatorul presedinte al Frantei de sondajele de opinie. Ultimele, inaintea scrutinului prezidential din 6 mai.

Ieri, era increzator ca va recupera in timp util voturile necesare. Dar azi Nicolas Sarkozy a primit o lovitura sub centura de la liderul centrist Francois Bayrou, candidat in primul tur si clasat pe locul cinci cu 9 procente.

Cele 9 procente obtinute de liderul centrist François Bayrou i-ar fi fost suficiente lui Sarkozy sa preia din nou fraiele Frantei. Mai ales ca in urma confruntarii televizate cu Hollande, Nicolas Sarkozy a mai recuperat 1,5 procente in sondaje.

Acum insa tot pe locul doi ramane, iar analistii cred ca ultima lui sansa sunt electorii fostei candidate Marine le Pen. Asta daca va reusi sa-i atraga de partea sa. Daca nu, Francois Hollande are toate sansele de izbanda.

Socialistul nu pare intimidat si e convins dealtfel ca el va fi proclamat castigator duminica seara la inchiderea urnelor.

Foto: world.topnewstoday.org

VIDEO! O americanca, umilita in sectia de politie... VIDEO! Provocare inainte de Olimpiada! Insulele Falkland, pamant argentinian intr-un spot publicitar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x