Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Cumplit! Un accident în lanț pe o autostradă urmat de un incendiu puternic a ucis 7 oameni în Statele Unite

Un accident în lanț pe autostradă urmat de un incendiu puternic a ucis 7 oameni în Statele Unite

accident in lant pe o autostrada din sua

Un accident în lanţ pe o autostradă din Florida, urmat de un incendiu puternic, a dus la moartea a şapte persoane şi la rănirea a cel puţin alte şapte, scrie USA Today.

Accidentul, urmat de un puternic incendiu care a cuprins mai multe vehicule, a avut loc la aproximativ doi kilometri distanţă de Alachua, în apropiere de Gainesville, a informat Poliţia.

Nu este clar care a fost cauza accidentului, însă autorităţile au precizat că cel puţin două vehicule cu remorcă au fost implicate şi peste 200 de litri de benzină au fost vărsați pe autostradă.

În accidentul care a avut loc la ora locală 15:40 au fost implicate şi un sedan şi o dubă de pasageri. Şoseaua a fost afectată serios şi va fi închisă pentru mai multe ore. Şoferii au fost sfătuiţi să părăsească zona.

Opt persoane au fost transportate la spital, unii fiind în stare critică, conform Gainesville Sun. Un elicopter a aterizat la faţa locului pentru a căuta victime care ar fi putut să fugă în pădure când a izbucnit incendiul. Focul a fost stins de autorităţi, iar autorităţile au informat că este posibil să deschidă o investigaţie pentru omucidere.

Recomandari