Antena Căutare

Un american se vrea "recidivist"! Se antreneaza pentru un nou record: cea mai lunga scufundare, peste cinci zile

Un american incearca sa reintre in posesia recordului pentru cea mai lunga scufundare in apa dulce, record pe care l-a detinut timp de sapte ani.

Jerry Hall a intrat in Cartea Recordurilor in 2004, atunci cand a petrecut cinci zile pe fundul unui lac. Cativa ani mai tarziu, un barbat i-a luat-o inainte si a reusit sa-i depaseasca recordul cu doar cateva minute.

De atunci, s-a antrenat fara incetare si pare pregatit sa redevina cel mai bun! Chiar daca dormitul si mancatul devin adevarate chinuri, barbatul a gasit metode de a se odihni si de a se alimenta, acolo unde doar pestii se simt in largul lor.

"Am taiat mancarea in bucatele mici. La fiecare rasuflare, imi trece cate o bucatica printre buze, pe langa apa lacului, pe care o dau afara. Astfel reusesc sa ma alimentez", a povestit barbatul.

Sacrificiile pe care trebuie sa le faca nu il descurajeaza pe Jerry, care ar face orice sa obtina mult doritul record mondial. Din nou!

Foto: jerryhallworldrecorddive.com

Marea Britanie, pregatita de Al Treilea Razboi Mondial: Regina Elisabeta a II-a avea discursul scris in eventualitatea u... Publicatia "The Sun" a introdus taxa pentru continutul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x