Antena Căutare

Un avion s-a PRĂBUȘIT și a luat foc! Zeci de persoane au fost rănite!

Un cumplit accident s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, atunci când un avion a ratat aterizarea și a căzut într-un râu! O aripă a fost complet distrusă și aeronava a luat foc. Din primele informații, o persoană a murit și alte 18 au fost rănite.

Un avion de tip Boeing 737 care venea de la Moscova a luat foc, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a ratat aterizarea pe aeroportul din Soci, provocând rănirea a 18 persoane, potrivit autorităţilor, citate de AFP.

Un avion S-A PRĂBUȘIT în urmă cu puțin timp. La bordul aeronavei erau și copii

Avionul companiei ruseşti UTair, care transporta 166 de pasageri şi şase membri ai echipajului, a alunecat de pe pistă într-un râu, o aripă a fost distrusă înainte de a lua foc.

Un avion s-a PRĂBUȘIT și a luat foc! Zeci de persoane au fost rănite!

"În consecinţă, 18 persoane au primit asistenţă medicală", au anunţat autorităţile regionale în domeniul sănătăţii. Printre răniţi se află şi trei copii. O anchetă a fost deschisă pentru a elucida motivele acestui incident, care a avut loc la ora locală 2.50 (23.50 GMT), potrivit news.ro.

În timpul operaţiunii de salvare, un angajat al aeroportului a murit, aparent din cauza unei crize cardiace, a indicat pentru AFP un purtător de cuvânt al aeroportului din Soci.

Oraşul Soci, situat pe malul Mării Negre, a fost gazda Jocurilor Olimpice de iarnă din 2014.

BREAKING NEWS: O actriţă celebră a fost ÎMPUŞCATĂ MORTAL de poliţişti, în propria casă! Detaliile tragediei sunt HALUCIN... Tragedie de proporții! Peste 125.000 de oameni au fost evacuați de urgenţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x