Căutare Live

Un bust al lui Stalin a fost ridicat intr-un oras din Rusia

Un bust al lui Stalin a fost ridicat in orasul Penza, in sud-vestul Rusiei. Ba mai mult, in cadrul ceremoniei de inaugurare au fost citite cu voce tare pasaje din discursul dictatorului, conform AFP.

Conform unui membru al departamentului local al partidului comunist, ideea a fost a unui grup de veterani, care a solicitat acest lucru in urma cu un an de zile.

"Personal, nu imi place Stalin. Familia mea a suferit in timpul anilor de represiune. Totusi, este vorba despre un remarcabil om de stat. In calitate de oameni civilizati, trebuie sa intampinam cu clam inaugurarea monumentului lui Stalin", a declarat reprezentantul unei asociatii locale pentru protejarea monumentelor.

Militantii rusi pentru drepturile omului sustin ca tara isi doreste in continuare prezenta unei „maini de fier" la conducere.


sursa: Antena3.ro

foto: novinite.com

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Doi jurnalisti romani au primit interdictie de intrare in Ucraina...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri