Antena Căutare

Un bust al lui Stalin a fost ridicat intr-un oras din Rusia

Un bust al lui Stalin a fost ridicat in orasul Penza, in sud-vestul Rusiei. Ba mai mult, in cadrul ceremoniei de inaugurare au fost citite cu voce tare pasaje din discursul dictatorului, conform AFP.

Conform unui membru al departamentului local al partidului comunist, ideea a fost a unui grup de veterani, care a solicitat acest lucru in urma cu un an de zile.

"Personal, nu imi place Stalin. Familia mea a suferit in timpul anilor de represiune. Totusi, este vorba despre un remarcabil om de stat. In calitate de oameni civilizati, trebuie sa intampinam cu clam inaugurarea monumentului lui Stalin", a declarat reprezentantul unei asociatii locale pentru protejarea monumentelor.

Militantii rusi pentru drepturile omului sustin ca tara isi doreste in continuare prezenta unei „maini de fier" la conducere.


sursa: Antena3.ro

foto: novinite.com

Hugo Chavez va fi supus unei proceduri de chimioterapie in Cuba... Doi jurnalisti romani au primit interdictie de intrare in Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x