Căutare Live

Un cățel adoptat în anul 2000 a intrat în Cartea Recordurilor, drept cel mai bătrân câine din lume. Câți ani are Pebbles acum

Câinele din rasa Toy Fox Terrier locuiește cu stăpânii lui devotați în Taylors, Carolina de Sud și îi place să asculte muzică country și să doarmă până la cinci după-amiaza.

Câinele din rasa Toy Fox Terrier locuiește cu stăpânii lui devotați în Taylors, Carolina de Sud și îi place să asculte muzică country și să doarmă până la cinci după-amiaza.

Instagram

Pebbles, un toy fox terrier în vârstă de 22 de ani din Carolina de Sud, a fost declarat cel mai în vârstă câine din lume, detronându-l pe precedentul deţinător al titlului, TobeyKeith, un chihuahua în vârstă de 21 de ani, relatează People.

Pebbles, o cățelușă din rasa Toy Fox Terrier a devenit cel mai bătrân câine din lume, la 22 de ani

Pebbles s-a născut pe 28 martie 2000 şi a fost adoptată de iubitorii ei părinți, Bobby și Julie Gregory, în același an. Cățelușa a fost înscrisă în Cartea Recordurilor în această lună, după ce stăpânii au văzut ştirea legată de TobyKeith, precedentul deţinător al titlului, în vârstă de 21 de ani.

Vestea că celălalt patruped deține recordul, la doar 21 de ani, a ajuns repede la urechile lor și asta i-a determinat să facă următorul pas.

„Bobby era pe canapea, când prietenii și familia au început să-i trimită mesaje și să îi spună o poveste despre un câine de 21 de ani, care a doborât recordul”, a declarat Julie pentru cei de la Cartea Recordurilor. „Atunci am decis să aplic”, a dezăluit ea.

Ulterior, ei au fost contactați și astfel, Pebble a primit titlul de cel mai bătrân cățel din lume. Cu toate acestea, faima nu a afectat-o prea mult. Are în continuare aceleași activități și se bucură la maxim de timpul petrecut cu stăpânii ei.

„Îi place să asculte muzică country în timp ce doarme. Cei doi cântăreți country preferați sunt Conway Twitty și Dwight Yokum", a mai spus Julie.

Citește și: A murit Kane Tanaka, cea mai bătrână persoană din lume. Câți ani avea și care era secretul ei pentru o minte veșnic tânără

Potrivit declarațiilor lor, Pebbles și-a făcut repede loc în inimile lor, deși în 2000, când au adoptat-o, cuplul se afla în căutarea unui câine dintr-o rasă de talie mau mare.

„Sărea şi lătra atât de mult încât eu şi Bobby ne-am dat seama că nu avem de ales decât să o cunoaştem. A fost dragoste la prima vedere. Întotdeauna glumesc pe seama ei şi ne spun cât de uimitor este că încă o avem, în condiţiile în care majoritatea ne cunosc de peste 20 de ani şi îşi aduc aminte când am adus-o acasă”, și-a amintit femeia.

Care este secretul longevității lui Pebbles, cel mai bătrân cățel din lume și care e activitatea ei preferată

Pebbles mai este din când în când morocănoasă, dar, în mare parte a timpului, este un animal de companie dulce căruia îi place să se ghemuiască în brațele părinților ei. Terrier-ul se bucură, de asemenea, de băi calde și de o masă potrivită pentur vârsta lui înaintată. Ca un răsfăț special pentru cea de-a 22-a aniversare, cățelul a primit un teanc de coaste și evident, tort.

Citește și: Sânziana Buruiană vrea să intre în Cartea Recordurilor. Obiceiul cu care se mândrește: „Nu am făcut deloc pauză”

Cu toate acestea, în afară de ocaziile speciale, ea ține o dietă adaptată nevoilor ei fizice și este într-o formă fizică de zile mari. Cu toate că este cel mai bătrân cătel din lume, Pebbles nu are probleme de sănătate majore.

Stăpâna sa a mai povestit pentru Cartea Recordurilor că secretul ei pentru a-i susține longevitatea este să trateze fiecare prieten blănos ca pe un membru al familiei. Oferă-le un mediu fericit și pozitiv, hrană bună, curată și îngrijire medicală adecvată”, îi îndeană ea pe ceilalți posesori de animale de companie.

Olena Zelneska, prima doamnă a Ucrainei, dezvăluiri emoționante despre copiii săi: „Fiul meu îi dă tatălui său sfaturi m...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x