Antena Căutare

Un convoi libian, la bordul caruia s-ar putea afla Gaddafi, a intrat in Niger

Un convoi libian insotit de numeroase persoane inarmate a traversat granita in Niger si exista zvonuri potrivit carora la bord s-ar afla Muammar Gaddafi, fostul lider de la Tripoli, relateaza BBC News.

Convoiul, format din aproximativ 250 de vehicule si escortat si de militari nigerieni, ar fi intrat in orasul Agadez noaptea trecuta, potrivit surselor militare.

Insa un localnic a spus ca in convoi se afla mai mult de 10 camioane, la bordul carora se afla trupe libiene bine inarmate. El a adaugat ca libienii sunt insotiti si de luptatori tuaregi. Informatiile nu pot fi verificate din surse independente, scrie BBC, citat de RTv.

Intre timp, seful securitatii lui Gaddafi, Mansour Daw, s-ar afla in Niber. Anterior, purtatorul de cuvant al fostului lider libian, Moussa Ibrahim, a dat asigurari ca acesta este "intr-o stare excelenta de sanatate" si se afla inca in Libia.

Citeste si Jurnalul!

Cutremur de 6,7 in Insula Sumatra: doua persoane au murit... George W. Bush despre tragedia din 11 septembrie: "Cine naiba a facut asa ceva Americii?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x