Antena Căutare

„Un euro pentru o casă”, așa sună un anunț pe un site de imobiliare. 100 de proprietăți au fost scoase la vânzare astfel

Povestea caselor vândute cu doar un euro a devenit virală după ce Ceciliei Solari, în vârstă de 46 de ani, și-a povestit viața pentru publicația La Repubblica din Italia.

„Un euro pentru o casă”, așa sună un anunț pe un site de imobiliare. 100 de proprietăți au fost scoase la vânzare astfel
În Sicilia poți cumpăra case cu doar un euro

„Cecilia, o argentiniancă, a cumpărat o casă pentru un euro în Sicilia: Vreau să trăiesc aici." Aceasta este un nou locuitor al Mussomeli, un oraș mic de 10.000 de locuitori din provincia Caltanissetta, în Sicilia (Italia).

Aceasta este deja o strategie obișnuită în Italia (și în restul Europei). La cererea locală sunt vândute casele vacante cu un euro pentru repopularea orașului. Astfel peste 100 de proprietăți au fost vândute până acum, în special străinilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit presei italiene, femeia a început să călătorească în lume după moartea soțului ei în 2016. "În urmă cu un an am ajuns în Sicilia, am vizitat cele mai frumoase sate din Italia și am venit aici. Am găsit căldura de care mi-a fost dor, lucruri importante în viață ", spune Cecilia.

„La parter urmează să înființez un atelier în care o să-mi fac bijuterii handmade”, a concluzionat argentinianca. Aceasta a trebuit să cheltuiască mai mult de un euro pentru a repara casa dar se declară fericită.

Adevărul este că pentru un euro a câștigat o casă de 250 de metri pătrați și trei etaje.

Un vis devenit astfel realitate.

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu oamenii care și-au achiziționat case cu doar un euro, în Italia: ”Nu am avut parte de surprize neplăcute!”

O statuie din bronz de CINCI tone a fost furată și topită de un grup de români!... Cutremur puternic în Albania, al doilea în interval de două luni. E cel mai puternic din ultimii 20 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x