Antena Căutare

Un roman a castigat 1,35 mil. $ la un turneu de poker din Caraibe

Un om de afaceri din Capitala s-a clasat, duminica, al treilea in cadrul turneului Poker Stars Caraibbean Adventure, relateaza Libertatea.ro. El a fost recompensat cu 1.350.000 de dolari. Pentru a participa la turneu bucuresteanul a achitat o taxa de 33 de dolari.

Ionel Anton, in varsta de 43 de ani, participa la turnee de poker in Romania de peste zece ani, reusind sa castige in aceasta perioada aproximativ 20.000 de dolari. De curand el s-a inscris la turneul de calificare pentru Poker Stars Caraibbean Adventure. A reusit sa treaca de toate rundele de calificare si a ajuns in cele din urma in Caraibe, la Main Event, unde a ajuns pana la masa finala.

"Romanul Ionel Anton a fost imaginea rabdarii. A ajuns aici in urma unui satelit Poker Stars de 33 de dolari si a vrut sa fie sigur ca investitia va fi una profitabila. Rabdarea i-a fost rasplatita cu un loc 3 si 1,35 milioane de dolari", se arata pe site-ul oficial al competitiei, citat de Libertatea.ro.

Pana acum niciun roman nu a ajuns asa de departe la un turneu de poker, cu exceptia emigrantilor Daniel Negeranu si Cornel Cimpan. De-a lungul vremii cei doi au castigat premii de peste 1,5 milioane de dolari.

Romania, condamnata de CEDO: 3,6 milioane euro pentru incalcarea dreptului la proprietate in 2010... Forta lui Putin: Kremlinul a cumparat 5% din activele British Petroleum...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x