Antena Căutare

Un şarpe a murit otrăvit, după ce a muşcat de sân o femeie cu implanturi de silicon (VIDEO)

Modelul israelian Orit Fox a avut proasta inspirație de a se poza cu un şarpe constrictor, iar finalul s-a dovedit a fi tragic! Femeia a fost muşcată de sân de acesta. Din nefericire pentru şarpe, domnișoara avea implanturi cu silicon. 

Modelul israelian Orit Fox a avut proasta inspirație de a se poza cu un şarpe constrictor, iar finalul s-a dovedit a fi tragic! Femeia a fost muşcată de sân de acesta. Din nefericire pentru şarpe, domnișoara avea implanturi cu silicon.

După ce șarpele a fost îndepărtat de pe pieptul tinerei, medicii i-au făcut lui Fox o injecţie antitetanos. Șarpele nu a reușit să scape. A murit după câteva zile, din cauza otrăvirii cu silicon, potrivit mirror.co.uk.

Se pare că șerpii constrictori nu fac parte din categoria celor veninoşi. Îşi ucid prada după ce se încolăcesc în jurul ei şi o strâng puternic. Dar, cum nu totul nu este corect în viață, rolurile s-au inversat, de această dată, și sarpele a fost cel care a sfarșit prin a fi otravit "de sânul" siliconat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Așa arată agonia!" Un băiețel sirian scos de sub dărâmături refuză să se dezlipească de salvatorul său. Cum s... Un japonez a făcut o descoperire uimitoare în Medicină și a câștigat Premiul Nobel! Yoshinori Ohsumi, felicitări!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x