Căutare Live

Un student a fost găsit decedat în camera din cămin, după două luni. „Pentru noi este de neconceput”

Cadavrul unui student a fost găsit în camera de cămin a unei universități din Noua Zeelandă, la două luni după ce a decedat.

Cadavrul unui student a fost găsit în camera de cămin a unei universități din Noua Zeelandă, la două luni după ce a decedat.

Corpul a fost descoperite la Universitatea Canterbury , din orașul Christchurch, după ce mai mulți studenți au simțit un miros neplăcut, care venea din camera acestuia.

Victima nu a fost numită. Însă, din cauza faptului că trupul studentului a stat timp de două luni închis în cameră, a fost necesară o echipă de poliție care investighează victimele în caz de catastrofe pentru ca studentul să poată fi identificat.

Cu toate acestea, cauza morții nu este clară. Un medic legist se ocupă de caz.

„Universitatea se declară devastată de cele întâmplate. "În ciuda programelor cuprinzătoare de îngrijire pastorală în vigoare, pentru noi este de neconceput să ne imaginăm cum s-ar fi putut produce acest lucru", a declarat vice-cancelarul Cheryl de la Rey într-o declarație.

Bărbatul transgender care a născut a pierdut procesul în care cerea să fie înregistrat ca tată... Un avion a luat foc, cu peste 300 de oameni la bord! Atenție, imagini terifiante! Video...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x