Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Imagini cu tânărul care s-a sinucis live Facebook pentru că logodnica îl părăsise: „Nu încercați să mă opriți! Nu pot trăi fără ea!”

Sute de prieteni virtuali de-ai tânărului în vârstă de 22 de ani au văzut cum acesta își pune capăt zilelor în timp ce transmitea totul pe Facebook

Sute de prieteni virtuali de-ai tânărului în vârstă de 22 de ani au văzut cum acesta își pune capăt zilelor în timp ce transmitea totul pe Facebook, aceștia fiind în imposibilitate de a interveni și a-l salva.

Shyam Sikarwar, alintat de prietenii săi Raj, a decis să spune adio lumii într-un mod abrupt și șocant. Indianul, recent părăsit de iubita sa, s-a sinucis într-o transmisiune pe Facebook, refuzând să mai trăiască fără cea pe care o considera femeia vieții sale.

Timp de patru minute, Raj face un apel la cei care îl urmăreau să nu intervină și să sune poliția pentru că oricum decizia este luată, iar el se va sinucide înainte ca cineva să ajungă la locuința sa: „Nu pot trăi fără ea, mi-e dor de ea. Nu pot să suport ideea că va fi soția altcuiva. Nu mai am de ce să trăiesc. Pierderea ei m-a afectat atât de mult încât mi-a pierdut serviciul. Sunt terminat”, a spus indianul în vârstă de 22 de ani.