Antena Căutare

Un tată se zbate între viață și moarte după ce fiul lui și-a infectat toată familia. Soția acestuia, în lacrimi: ”L-am implorat să poarte mască de protecție!”

Un bărbat în vârstă de 42 de ani se zbate între viață și moarte, în spital, după ce fiul lui a ieșit în oraș cu prietenii și a refuzat să poarte mască de protecție. El și-a infectat toată familia cu noul coronavirus, iar starea bărbatului este gravă. 

Un tată se zbate între viață și moarte după ce fiul lui și-a infectat toată familia. Soția acestuia, în lacrimi: ”L-am implorat să poarte mască de protecție!” Galerie
Un tată se zbate între viață și moarte după ce fiul lui și-a infectat toată familia. Soția acestuia, în lacrimi: ”L-am implorat să poarte mască de protecție!”

John Place, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Plantation, Florida, luptă pentru viață pe secția de Terapie Intensivă, după ce a contractat coronavirus chiar de la fiul lui.

Bărbatul s-a îmbolnăvit după ce fiul său a refuzat să poarte mască de protecție atunci când a ieșit în oraș cu prietenii, iar la scurt timp a fost depistat pozitiv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Raef Arafat a izbucnit și susține că nu este lăsat să-și facă datoria: "Se leagă numele meu de tot ce este neplăcut în relaţie cu COVID-19"

Tânărul, în vârstă de 21 de ani, a fost infectat cu noul coronavirus după o ieșire în oraș cu prietenii. Acesta nu a purtat mască de protecție și s-a întors acasă, fără nicio teamă. Din păcate, atât tatăl lui, cât și mama vitregă, au contractat virusul. Din păcate, bărbatul a avut nevoie de spitalizare, iar de aproape trei săptămâni, starea lui de sănătate nu se îmbunătățește.

”L-am implorat să nu iasă cu prietenii, i-am spus să poarte mască de protecție și m-a asigurat că va face asta. Mi-a spus să am încredere în el și să stau liniștită.”, a povestit femeia.

A refuzat internarea și a ajuns să respire cu ajutorul aparatelor, în trei zile. Mărturisirile dramatice ale unui bărbat: ”Mă țineam de pereți să ajung pe patul spitalului!”

La un moment dat, însă, el a ieșit în oraș cu prietenii, iar câteva zile mai târziu a început să aibă febră. Rezultatul testului pentru coronavirus a fost pozitiv, iar de atunci a început coșmarul familiei, alți membri fiind depistați pozitiv.

În timp ce soția lui John și copiii ei s-au însănătoșit, el a rămas la terapie intensivă și continuă să lupte cu virusul.

Coronavirusul loveşte, din nou, vestul ţării. Toate paturile din Spitalul de Boli Infecţioase Victor Babeş sunt ocupate

Miercuri, Florida a depășit 300.000 de cazuri de coronavirus, iar numărul morților a ajuns la 96 într-o singură zi.

Prima țară care reintroduce restricții: magazine, mall-uri și saloane de coafură închise în weekend și limitarea grupuri... Se dau peste 2.600 de euro, dacă te îmbolnăvești de COVID-19, în timpul vacanței! Ce țară a luat această măsură inedită,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x