Antena Căutare

A refuzat internarea și a ajuns să respire cu ajutorul aparatelor, în trei zile. Mărturisirile dramatice ale unui bărbat: ”Mă țineam de pereți să ajung pe patul spitalului!”

Un bărbat din Târgoviște, fost sportiv de performanță, care a fost depistat pozitiv pentru coronavirus și a refuzat să fie internat în spital, a ajuns, trei zile mai târziu, să respire cu ajutorul aparatelor. 

A refuzat internarea și a ajuns să respire cu ajutorul aparatelor, în trei zile. Mărturisirile dramatice ale unui bărbat: ”Mă țineam de pereți să ajung pe patul spitalului!”
A refuzat internarea și a ajuns să respire cu ajutorul aparatelor, în trei zile. Mărturisirile dramatice ale unui bărbat: ”Mă țineam de pereți să ajung pe patul spitalului!”

Cristian Focșan, în vârstă de 43 de ani, a crezut că poate să învingă coronavirusul cu ușurință, întrucât atunci când s-a testat avea doar febră ușoară. Trei zile mai târziu, însă, după două nopți în care s-a confruntat cu dureri insuportabile, a mers la spital.

Acolo, medicii au descoperit că are nevoie de oxigen, motiv pentru care l-au trecut pe supliment.

Bărbatul, care e în continuare internat pe secția COVID a Spitalului de Urgență din Târgoviște, a povestit că în urmă cu ouă săptămâni au început stările febrile, a sunat la DSP, de unde a fost îndrumat să ajungă la un spital, însă a refuzat, pentru că se simțea bine.

Legea carantinei și izolării a trecut de Parlament. Copiii nu vor mai fi luați în supravegherea statului și nu se vor putea carantina bunurile personale

”În urmă cu două săptămâni m-am simțit rău, aveam febră, frisoane. Chiar joi m-a sunat DSP să îmi spună că testul este pozitiv și îmi recomandă să mă internez. Dar eu le-am spus că vreau să stau acasă, că mă simt bine. La acel moment lucrurile nu erau chiar așa rele, nu mai aveam febră puternică și nici tuse puternică. A treia zi, deci sâmbătă seara, a început să îmi fie rău, foarte rău, dureri de burtă, tuse puternică, la întoarcere chiar să alunec, să pic”, spune pacientul din Târgoviște, potrivit Digi 24.

Ce s-a întâmplat cu oamenii injectați cu „cel mai promițător” vaccin pentru COVID-19! Adevărul, dezvăluit! „Unii au avut aceste reacții adverse”

Acesta a povestit, de asemenea, că a mers la spital abia când se simțea foarte rău.

”A doua noapte, același lucru. Luni am avut episoade puternice de tuse, practic, nu puteam să mai stau pe scaun datorită durerilor de burtă, am decis să merg la spital, deși inițial refuzasem internarea. Am venit la spital, analizele nu erau ok, plămânii erau infiltrați, lucrurile stăteau destul de rău. Seara amețeam, eram confuz, mă țineam de pereți să ajung pe patul spitalului. De două zile mă simt mai bine, chiar mi-a zis medicul că am analize acceptabile”, a mai spus pacientul, care a mai precizat: ”Acest virus afectează pe oricine, indiferent de vârstă. Câteva saloane mai încolo sunt doi tineri de 25 de ani care abia se țin pe picioare și sunt persoane de 60 de ani care prezintă o stare generală mai bună. Ne afectează în mod diferit, dar e important să fim sub supravegherea medicilor.”, a mai spus el.

Coronavirus în România, 17 iulie 2020. Creștere alarmantă a numărului de cazuri! Câte persoane cu COVID-19 se află la ATI și câte au murit

Record de îmbolnăviri în România, joi, 16 iulie

Până astăzi, 16 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 35.003 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 24.335 au fost externate, dintre care 22.189 de pacienți vindecați și 2.146 de pacienți asimptomatici, externați la 10 zile după depistare.

Totodată, până în prezent, 757 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Până astăzi, 1.971 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Prețurile au crescut, pe litoralul românesc! Cât a ajuns să coste un concediu la malul Mării Negre... Raef Arafat a izbucnit și susține că nu este lăsat să-și facă datoria: "Se leagă numele meu de tot ce este neplăcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x