Antena Căutare

UPDATE! Ambasadele SUA si Frantei la Damasc, atacate de sustinatorii lui al-Assad

Ambasada SUA la Damasc a fost atacata de sustinatori ai regimului presedintelui sirian, Bashar al-Assad, in semn de protest fata de sanctiunile impotriva Siriei, anuntate de Administratia Obama.

UPDATE 18.30: Conform oficialilor, exista daune materiale, dar nimeni nu a fost ranit la ambasada americana. Geamurile au fost sparte si a fost inaltat drapelul Siriei. La amabasada Frantei, soldatii care se ocupau de paza au fost nevoiti sa traga mai multe focuri de arma in aer pentru a dispersa multimea care s-a adunat.

UPDATE 17.55: Activistii pro-Assad au atacat si Ambasada Frantei la Damasc!

Cateva ore mai devreme, scenariul s-a repetat in fata ambasadei Frantei, personalul de securitate fiind nevoit sa deschida focul pentru a imprastia masa de demonstranti, in randul carora nu s-au inregistrat victime.

Protestele au loc la cateva zile dupa ce ambasadorii american si francez au vizitat orasul Hama, gazda unor violente proteste anti-guvernamentale care au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute.

Sursa: Jurnalul National

Foto: Intactimages / EPA

Un roman din Texas, condamnat la inchisoare pentru frauda... Primul dublu transplant de picioare, realizat in Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x