Antena Căutare

UPDATE! Sydney, misiune indeplinita: Politistii au reusit sa dezamorseze colierul exploziv de la gatul unei fete

Caz socant in Sydney! Politistii incearca sa dezamorseze o bomba legata de gatul unei adolescente in varsta de 18 ani. Oamenii legii spun ca ar putea fi vorba despre o tentativa de santaj, fata facand parte din una dintre cele mai bogate familii din Sydney.

UPDATE 1745: Politia din Sydney a reusit sa detaseze colierul cu bomba de la gatul tinerei de 18. Potrivit lui Mark Murdoch, adjunctul sefului Politiei din Sydney, fata a fost eliberata de „dispozitivul foarte sofisticat si foarte bine construit."

„Cel mai important este ca fata este in siguranta", a declarat Murdoch, citat de editia australiana a publicatiei Daily Telegraph.

Genistii australieni au avut nevoie de 10 ore pentru a intelege mecanismul bombei, lucru ce demonstreaza complexitatea dispozitivului.

Genistii au fost ajutati si sfatuiti de Politia Federala Australiana si de Armata Britanica.

UPDATE 16.15: Zeci de echipaje de politie sunt prezente la fata locului de mai multe ore si incearca sa gaseasca o modalitate pentru dezamorsarea bombei.

Strazile din apropierea casei in care locuieste fata au fost evacuate de autoritati.

Calvarul fetei a inceput in momentul in care un barbat a intrat in locuinta sa si i-a atasat cu forta un dispozitiv explozibil. Politistii au descoperit un bilet de rascumparare in apropierea bombei.

Potrivit declaratiilor politistilor, ar fi vorba despre un neobisnuit "guler-bomba" care nu a mai fost intalnit pana acum in Australia.

Sursa: antena3.ro

Niger: Tentativa de lovitura de stat, confirmata: 10 persoane, arestate... VIDEO! Invazie de alge si in Franta, pe plajele din Bretania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x