Antena Căutare

UPDATE! Un nou cutremur de 5.8 grade in Italia: 15 morti si 5 raniti, printre care si un roman

Un seism cu o magnitudine de 5.8 grade pe scara Richter s-a produs in nordul-estul Italiei. Epicentrul a fost localizat in apropiere de Emilia-Romagna, regiune deja afectata in urma cu zece zile de un seism soldat cu sase morti si mii de sinistrati.

UPDATE 20:19 Ferrari si Ducati si-au suspendat activitatea in urma cutremurului din nordul Italiei

UPDATE 16:58
Un numar de 15 persoane au murit in cutremurul de astazi din Italia si alte cinci sunt date disparute, potrivit celui mai recent bilant anuntat de Protectia civila.

UPDATE 14.45: Bilantul negru al seismului din Italia a ajuns la 11 morti. Cutremurul a fost urmat de doua replici puternice, de 5.3 si, respectiv, de 5.6 grade.

UPDATE 13.10: Potrivit carabinierilor, cel putin noua oameni au murit in urma cutremurului. Printre raniti s-ar afla si un roman, informeaza presa italiana.

UPDATE 12.15: Traficul feroviar in nordul Italiei a fost oprit

UPDATE 12.10: Reuters anunta ca in urma seismului din Italia si-au pierdut viata cel putin 5 persoane

UPDATE 12.00: Conform Rai News24, o persoana a murit in localitatea San Felice, unde o alta persoana a fost ranita, in timp ce la Mirandola, un sat din apropiere, patru muncitori au fost prinsi sub daramaturi intr-un depozit, iar pompierii incearca sa ii salveze. De asemenea, la Modena s-au prabusit mai multe case.

Seismul a fost resimtit in jurul orei 7.00 GMT (10.00, ora Romaniei) in toata regiunea de centru-nord din Italia, de la Bolzano, langa frontiera cu Austria, pana la Milano, Bologna, dar si in Toscana, la Florenta si Pisa, unde birourile publice au fost evacuate ca masura de precautie.

Foto: Intactimages / EPA

Ascensiunea lui John F. Kennedy: de la un tanar erou la cel mai iubit presedinte al Americii... Hollande merge cu trenul pentru a fi "normal", sfidand normele de securitate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x