Antena Căutare

Valuri tsunami de peste un metru au lovit coasta Japoniei. Autoritățile rămân în stare de alertă!

Un cutremur de suprafaţă cu intensitatea de moment de 6,9 grade s-a produs marţi dimineaţă (luni seară, ora României) în largul coastelor Japoniei. Valuri tsunami de aproape un metru au lovit zone de coasta, anunţă surse citate de presa niponă

Un cutremur de suprafaţă cu intensitatea de moment de 6,9 grade s-a produs marţi dimineaţă (luni seară, ora României) în largul coastelor Japoniei. Valuri tsunami de aproape un metru au lovit zone de coasta, anunţă surse citate de presa niponă.

Un val cu înălţimea de 60 de centimetri a lovit zona Onahama / Fukushima, iar un tsunami de 90 de centimetri a fost semnalat în localitatea Soma, în zona centru-est a Japoniei, a transmis postul public de televiziune NHK.

Potrivit agenţiei Kyodo, un tsunami de 1,4 metri a lovit ţărmul nipon în zona Sendai.

Regiunea afectată este cea în care în anul 2011 s-a produs un cutremur de 9,1 grade urmat de valuri tsunami devastatoare, calamităţi soldate cu 15.900 de morţi.

„O să mor, tanti?!” Ce faci dacă ești un copil sirian ce tocmai a inhalat acid clorhidric, ești disperat că ți-ai pierdu... La un pas de dezastru. Centrala nucleară de la Fukushima, din nou în pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x