Antena Căutare

Veste URIAȘĂ pentru femeile care vor să OBȚINĂ PERMISUL DE CONDUCERE. Totul se va schimba din 2018!!!

Regele Salman al Arabiei Saudite va rămâne în istorie ca fiind monarhul care le-a permis femeilor să conducă maşini! Există, totuşi, o mică problemă. Doamnele mai au de aşteptat un an, până să se urce la volan.

În decretul publicat aseară, Regele Salman a dat ordin pentru eliberarea de permise, în egală măsură pentru bărbaţi şi femei. Prevederile noii legi vor fi prezentate, oficial, în decursul a 30 de zile, dar măsura va intra în vigoare abia în luna iunie a anului viitor.

Interdicţia impusă femeilor de a conduce autovehicule a fost, în trecut, aspru criticată de organizaţiile pentru apărarea drepturilor omului. Aşa că vestea a fost primită cu bucurie în toată lumea.

Suntem, cu siguranţă, fericiţi să auzim că femeile din Arabia Saudită pot acum, să conducă şi aici, în Statele Unite. Vom întâmpina cu bucurie acestă decizie şi cred că este un pas măreţ pentru acea ţară.

Pe lângă interdicţia de a avea permis de conducere, femeile din Arabia Saudită sunt supuse tutelei unui bărbat din familia lor pentru studii sau chiar călătorii. Arabia Saudită era singura ţară din lume care le interzicea să conducă autovehicule. Decizia regelui Salman vine după ce femeile au primit autorizaţia să sărbătorească ziua naţională pe un stadion, o premieră pentru această ţară.

O atletă de 101 ani are interzis în China. Autoritățile nu vor să-i ofere viza: "Voi continua să mă antrenez și voi... Panică generală. Un nou JOC UCIGAȘ face ravagii printre tineri! Sute de adolescenți au ajuns la spital, iar unul A MURIT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x