Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Veste URIAȘĂ pentru femeile care vor să OBȚINĂ PERMISUL DE CONDUCERE. Totul se va schimba din 2018!!!

Regele Salman al Arabiei Saudite va rămâne în istorie ca fiind monarhul care le-a permis femeilor să conducă maşini! Există, totuşi, o mică problemă. Doamnele mai au de aşteptat un an, până să se urce la volan.

În decretul publicat aseară, Regele Salman a dat ordin pentru eliberarea de permise, în egală măsură pentru bărbaţi şi femei. Prevederile noii legi vor fi prezentate, oficial, în decursul a 30 de zile, dar măsura va intra în vigoare abia în luna iunie a anului viitor.

Interdicţia impusă femeilor de a conduce autovehicule a fost, în trecut, aspru criticată de organizaţiile pentru apărarea drepturilor omului. Aşa că vestea a fost primită cu bucurie în toată lumea.

Suntem, cu siguranţă, fericiţi să auzim că femeile din Arabia Saudită pot acum, să conducă şi aici, în Statele Unite. Vom întâmpina cu bucurie acestă decizie şi cred că este un pas măreţ pentru acea ţară.

Pe lângă interdicţia de a avea permis de conducere, femeile din Arabia Saudită sunt supuse tutelei unui bărbat din familia lor pentru studii sau chiar călătorii. Arabia Saudită era singura ţară din lume care le interzicea să conducă autovehicule. Decizia regelui Salman vine după ce femeile au primit autorizaţia să sărbătorească ziua naţională pe un stadion, o premieră pentru această ţară.

Recomandari