Video. O româncă a pus pe degetul celei mai importante femei a lumii un inel extrem de valoros. Narcisa Pheres, bijutierul lui Michelle Obama

O româncă a pus pe degetul celei mai importante femei a lumii un inel extrem de valoros. Narcisa Pheres, bijutierul lui Michelle Obama

O româncă din Corabia a reuşit să pună pe degetul lui Michelle Obama o bijuterie creată chiar de ea. Este vorba de un inel extrem de valoros cu diamante gri şi verzi, pe care fostă primă doamnă l-a purtat chiar la ultimul discurs ţinut de Barack Obama.

Bijuteria face parte din colecţia Aristeia, creată de Narcisa Pheres pentru brandul japonez Maki Jewelry şi fost inspirată din grădinile Zen şi templele din Kyoto. Inelul purtat de Prima Doamnă a Statelor Unite este realizat manual din aur alb şi conţine Ice Diamonds, gri şi verzi.

Aristeia este un cuvânt grecesc ce înseamnă excelentă sau perfecţiune, iar colecţia păstrează un echilibru perfect între designul vintage şi cel contemporan, fiecare piesă având o poveste aparte.

Narcisa Pheres s-a născut în România, iar, după ce a studiat la Institutul de Modă Burgo din Milano, Central Saint-Martins din Londra, Institutul Gemologic American şi s-a mutat în Tokyo şi, ulterior, în Hong Kong, a dezvoltat la nivel internaţional brandul exclusivist PHERES.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri