Antena Căutare

Video. Momentul în care un avion cu 70 de persoane la bord se prăbușește în timpul manevrelor de aterizare

Accident aviatic surprins pe camerele de supraveghere. Un avion cu 7- de persoane la bord s-a prăbușit în timpul manevrelor de aterizare. Incidentul a avut loc pe Aeroportul Internațional Tribhuvan, din Kathmandu, Nepal.

Video. Momentul în care un avion cu 70 de persoane la bord se prăbușește în timpul manevrelor de aterizare
avion, prabusit, accident, aeroport, aterizare, nepal

Accident aviatic surprins pe camerele de supraveghere. Un avion cu 70 de persoane la bord s-a prăbușit în timpul manevrelor de aterizare. Incidentul a avut loc pe Aeroportul Internațional Tribhuvan, din Kathmandu, Nepal.

67 de pasageri 4 membri ai echipajului se aflau la bordul avionului ce aparține companiei US- Bangla. Aeronava venea din Dhaka și se pregătea să aterizeze pe pista Aeroportului Internațional Tribhuvan.

Din primele informații, se pare că 17 persoane au fost scose din epava aeronavei. Încă nu se cunoaște numărul total al victimelor.

În urma accidentului, aeroportul a fost închis, zborurile fiind redirecționate.

Aeroportul Internațional Kathmandu este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai periculoase din lume. Relieful montan face manevrele de aterizare extrem de dificile.

Trei morţi, inclusiv doi copii, în urma unei explozii în Polonia din cauza unei scurgeri de gaze... Stevie Wonder le-a spus fanilor într-un concert susținut la Londra că are nevoie de un transplant de rinichi: „Vreau să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x