Antena Căutare

Violență la metrou, după ce o femeie beată criță a scuipat un bărbat pe față! Imagini tulburătoare! „Te sparg!” - Video

Au avut loc scene violente la metrou, în Londra, după ce o femeie beată criță a scuipat un bărbat pe față. Un martor a filmat incidentul.

Violență la metrou, după ce o femeie beată criță a scuipat un bărbat pe față! Imagini tulburătoare! „Te sparg!” - Video
Scene violente la metroul din Londra.

În imaginile video surprinse de un martor, marți, într-un tren, la metroul din Londra, se vede cum o femeie beată criță se apleacă cu atitudine agresivă deasupra unui călător, care stătea pe un scaun, uitându-se la telefonul său mobil.

Femeia l-a scuipat pe față, după care bărbatul s-a ridicat și a împins-o. „Scuipă-mă din nou și te sparg!”, i-a spus el.

Anterior, femeia, care avea o sticlă cu alcool la ea, ar fideranjat și alți călători din vagon.

„Inițial, vorba cu o femeie și am crezut că sunt prietene. De fapt, cea de-a doua femeie era deranjată de ea. La un moment dat, bărbatul care apare în imagini a confruntat-o și i-a spus că va suna la poliție, iar ea i-a spus că nu îi pasă. Apoi a început să îl numească tetorist. După ce am oprit înregistrarea, a aruncat sticla cu alcool pe care o avea către acest bărbat”, a spus martorul.

O altă persoană a povestit că această femeie le spunea altor persoane să se întoarcă în țările lor de origine. Ea ar fi aruncat cu băutură alcoolică către cineva, care a început să plângă și a coborât din tren.

Viitorul avion de luptă franco-german trece de o nouă etapă decisivă... Artista acestui desen popular a murit de cancer în stadiul patru la doar 29 de ani! Arta acesteia era folosită ca materi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x