Antena Căutare

Volodimir Zelenski, declarații despre următorul plan la care ar putea apela Rusia în războiul cu Ucraina: „Asta nu îi va ajuta!”

Volodimir Zelenski, liderul ucrainean, a făcut noi dezvăluiri despre următorul plan la care ar putea apela Rusia în războioiul cu Ucraina. Iată ce informații sensibile au ieșit le iveală despre noua „mișcare” a lui Vladimir Putin.

Colaj cu Volodimir Zelenski și Vladimir Putin Galerie
Volodimir Zelenski, liderul ucrainean, a făcut noi dezvăluiri despre următorul plan la care ar putea apela Rusia în războioiul cu Ucraina. | Getty & Profimedia

Volodimir Zelenski continuă să transmită mesaje către solați ruși și lideri occidentali, în plin război cu Vladimir Putin. Liderul ucrainean își ține la curent prieteni virtuali cu cele mai importante evenimente din Ucraina.

După ce le-a cerut militarilor ruși să se predea pentru că vor fi tratați decent, președintele Ucrainei face un nou anunț. Acesta a scos la iveală detalii neașteptate despre noul plan al liderului rus cu privire la războiul din Ucraina.

Ce informații a oferit Volodimir Zelenski despre următoarea „mișcare” a lui Vladimir Putin

Conflictul dintre statul rus și statul ucrainean continuă de trei săptămâni, în ciuda eforturilor depuse pentru a negocia și a încheia bombardamentele. Volodimir Zelenski cere ajutorul UE în continuare pentru a pune capăt dezastrului produs de armata rusă.

De curând, președintele Ucrainei a publicat un video pe contul de Facebook prin care dezvăluie informații neașteptate despre următorul plan al lui Vladimir Putin. Acesta susține că liderul Rusiei caută mercenari pentru a fi trimiși în război.

Citește și: Volodimir Zelenski, promisiune pentru ucrainenii care au părăsit țara din cauza războiului: „Va fi o reconstrucţie istorică”

Prin mesajul său, Volodimir Zelenski i-a avertizat pe toți care vor să se alăture președintelui rus.

„Avem informaţii că Armata rusă recrutează mercenari din alte ţări, încercând să înşele cât mai mulţi tineri pentru a se înrola. Ştim că asta nu îi va ajuta. Aşa că acum îi avertizez pe toţi cei care vor încerca să se alăture ocupanţilor teritoriului nostru ucrainean. Aceasta va fi cea mai proastă decizie a vieţii voastre. O viaţă lungă este mai bună decât banii care vă sunt oferiţi pentru una scurtă”, a mărturisit Volodimir Zelenski, potrivit news.ro.

De asemenea, liderul ucrainean a anunțat că armata rezistă în fața inamicilor care încearcă să pună stăpânire pe anumite zone ale țării. Acesta a continuat să mărturisească faptul că mai mulți recruți au fost luați prizonieri, menționând că nu se încearcă recuperarea lor de pe teritoriul Ucrainei. Mai mult decât atât, familiile sunt înștiințate că rudele de pe frontul de luptă sunt moarte, deși ele sunt în viață.

„Tuturor ruşilor care mă pot auzi acum, vorbiţi despre asta. Fiecare mamă care ştie că fiul ei a fost trimis în războiul împotriva Ucrainei să verifice unde este fiul ei. Şi mai ales acelea care nu îşi pot contacta copiii, cărora li s-a spus că au murit, dar nu au primit trupurile. (...) Noi nu am plănuit să luăm mii de prizonieri.

Nu avem nevoie de 13 sau oricâte mii de soldaţi ruşi morţi. Nu avem nevoie de asta. Noi nu am vrut războiul ăsta. Noi vrem doar pace. Şi vrem să vă iubiţi copiii mai mult decât vă temeţi de autorităţi”, a mai spus el.

Citește și: Mesajul emoționant al Olenei Zelenski pentru Volodimir: „La fel ca fiecare femeie din Ucraina, mă tem pentru soţul meu”

„Pentru a reface integritatea noastră teritorială. Pentru a reda, ucrainenilor şi tuturor europenilor, pacea mult-aşteptată. Simt că suntem tot mai bine înţeleşi. În Europa, în lume, în diferite ţări”, a mai continuat el.

Ce a discutat Volodimir Zelenski cu președintele francez Emanuel Macron

Volodimir Zelenski și președintele francez Emanuel Macron au purtat o discuție în contextul războiului din Ucraina. Liderul ucrainean a dezvăluit că nu poate spune toate subiectele abordate în cadrul conversației.

„Întărim apărarea Ucrainei. Ne coordonăm paşii comuni spre pace. Sunt recunoscător pentru asta. Sunt recunoscător şi preşedintelui Biden pentru noul sprijin eficient pentru ţara noastră”, a mărturisit el, conform sursei citate mai sus.

Anonymous a dezvăluit o convorbire între Vladimir Putin și Serghei Șoigu. Ce au discutat cei doi despre Ucraina... Situație fără precedent la Casa Regală Britanică! Ce decize s-a luat în contextul răboiului declanșat de Rusia în Ucrain...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x