Antena Căutare

Grav accident pe centura Iașiului care s-a soldat cu 2 morți și un rănit. Un martor declară,,A intrat pe sensul meu de mers, săgeată. Nu a schiţat niciun gest. M-a lovit în plin"

Astăzi seară pe centura Iașiului a avut loc un grav accident din care au murit 2 persoane și un rănit. Din cauza vitezei mari și a depășirii neregulamentare, șoferul unui autoturism Skoda, a izbit alte două mașini.

Un accident grav a avut loc în această seară pe şoseaua de centură a municipiului Iaşi.

Doua persoane au murit. In accident au fost implicate trei autovehicule: un autoturism Skoda, un Audi și o autoutilitară Renault.

Un bărbat şi o femeie, ambii şoferi ai unor maşini, au murit în seara zilei de vineri, 23 noiembrie, în urma unui accident grav ce a avut loc pe centura municipiului Iaşi. Din primele informaţii vinovat de accident ar fi unul dintre şoferii care au decedat. Accidentul a avut loc în jurul orei 20.00, în zona vestică a municipiului Iaşi.

Potrivit informaţiilor oferite de către Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, tragedia s-a petrecut după ce şoferul unei maşini marca Skoda, care se deplasa dinspre Uricani, a intrat într-o depăşire neregulamentară, având viteză foarte mare. Maşina sa a depăşit un autoturism marca Audi şi s-a oprit într-o autoutilitară a cărei şofer a scăpat teafăr în urma impactului. În urma coliziunii, atât duba cât şi Skoda au izbit Audi-ul depăşit, şoferiţa acestuia murind din cauza impactului puternic. Şi şoferul maşinii care a intrat în depăşire a decedat. „Veneam dinspre CUG, am lăsat un coleg acolo. A intrat pe sensul meu de mers săgeată. Nu a schiţat niciun gest. M-a lovit în plin, nu mi-a venit să cred. În ultima secundă am încercat să evit, instinctul de supravieţuire. Mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat”, a spus Daniel Cristea, şoferul care a supravieţuit în urma impactului. O altă persoană a fost rănită şi a fost transportată la spital pentru a primit îngrijiri medicale. „În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, ne-a precizat Ioana Buştiuc, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi.

Imagini greu de privit! Un copil de 11 ani este lovit cu bestialitate pentru că a încercat să fure mâncare dintr-un mag... ,,De ce nu mă îngrijorează că iubitul meu are virusul HIV". Dezvăluiri cutremurătoare făcute de un academician...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x