Antena Căutare

26 martie 2000. Putin a fost ales președinte. CELE MAI TARI GLUME despre cel mai temut om din lume

Vladimir Putin se află în atenția publică la nivelul întregii lumi, după conflictele care au izbucnit în Ucraina, referitoare la anexarea Crimeei de către Rusia.

Vladimir Putin se află în atenția publică la nivelul întregii lumi, după conflictele care au izbucnit în Ucraina, referitoare la anexarea Crimeei de către Rusia.

Și cum primul om în statul de largă răspândire pe Glob își arată puterea politică prin diverse decizii dintre cele mai controversate, pe internet au început să apară tot felul de glume și imagini care îl au în prim plan.

Chipul lui pe articole le lenjerie intimă, în diverse reclame sau călăre pe urs, dar și bancurile născocite de bloggerii din Ucraina fac hazul internauților de pretutindeni.

Iată câteva bancuri despre Putin și Crimeea:

- Agentiile de turism din Rusia se pregătesc pentru sezonul turistic din Crimeea: " .... vesta antiglont cu imprimeu cu Valul marii - și la Yalta ... ! "

- OSCE și-a exprimat îngrijorarea după ce a aflat că Putin este cu 3 cm mai scund decat Napoleon și cu 7cm mai mic decat Hitler.

- Referendumul din Crimeea a avut o singura intrebare: "În ce loc vreti să-i pupati pe Vladimir Putin?

Mai mult decât atât, acum 14 ani, pe 20 martie 2000, Vladimir Putin era ales pentru prima dată drept președinte al Rusiei.

VIDEO! A sărit cu parapanta de pe Marele Zid Chinezesc... Dronele au luat locul stomatologilor: Uite cum se face o extracţie dentară la înălţime!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x