Căutare Live

4 semne clare că partenerul te înșală – Multe femei iau plasă la numărul 3!

 Dragostea e oarbă, iar femeile cad ușor în plasa celui pe care îl iubesc necondiționat.

Dragostea e oarbă, iar femeile cad ușor în plasa celui pe care îl iubesc necondiționat.

Înainte de a continua să faci sacrificii pentru o relație sortită eșecului, fii atentă la cele patru semne de infidelitate ale iubitului tău. Multe femei iau plasă la numărul 3.

1. Partenerul tău începe să se ingrijească mai mult decât o făcea înainte. Dacă iubitul tău începe o pasiune pentru lucrurile scumpe, pentru parfumuri puternice, e clar că are un motiv pentru care face aceste lucru și tu trebuie să afli exact care este acesta.

2. Dacă iubitul tău își pune din senin parolă la telefonul mobil, la laptop sau alte gadget-uri pe care poate socializa, e un motiv de îngrijorare. Dacă ești genul de iubită care obișnuiește să-l verifice și să-i ia telefonul la puricat de fiecare dată, atunci este de înțeles.

3. Agresivitatea nejustificată a partenerului tău. De exemplu, dacă iubitul tău răspunde la telefon și pleacă în altă cameră pentru a-și continuă conversația și în momentul în care îl întrebi despre ea, se enervează și caută motiv de ceartă, inseamnă că are ceva de ascuns.

4. Își dorește tot mai mult să plece de acasă, refuză ideea de a cina împreună și găsește orice scuză pentru a sta cât mai departe de tine. Poate că la prima vedere aceste semne nu înseamnă prea mult, dar dacă ele se repetă consecvent, e caz de îngrijorare. Să sperăm că nu este și cazul tău!

Video. Un român plecat la muncă în străinătate vine acasă și își prinde nevasta cu altul în pat. Filmulețul cu femeia a ... Lidia Fecioru te învață cum să elimini energiile negative din casă. Pune seara un ou pe noptieră și dacă dimineața......
Ultimele știri