Antena Căutare

669 de vieți într-un singur AN! Atât a salvat acest om! Uite ce SURPRIZĂ de proporții i-au pregătit în semn de mulțumire!

Puțini sunt cei care știu că există un om bărbat care a reușit să salveze 669 de oameni într-un singur an. Povestea lui este cu adevărat incredibilă și a devenit cunoscută în întreaga lume.

Puțini sunt cei care știu că există un om bărbat care a reușit să salveze 669 de oameni într-un singur an. Povestea lui este cu adevărat incredibilă și a devenit cunoscută în întreaga lume.

Sir Nicholas Winton este un erou în adevăratul sens al cuvântului. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, acesta a organizat o serie de misiuni salvatoare prin care a reușit să salveze 669 de evrei din Cehoslovacia. A reușit să-i ducă în Marea Britanie în perioada 1938-1939.

Fiindcă puțină lume știa despre gestul incredibil al acestui bărbat, soția acestuia a decis să îi facă știută povestea. Astfel, atunci când a găsit un caiet cu numele tuturor celor 669 de copii salvați, aceasta i-a reunit pe toți în același loc. Nu mică a fost surpriza bărbatului atunci când a putut revedea chipurile celor pe care i-a salvat.

Te trec fiori! Un clip surprinde felul în care se clatină zgârie-norii din Japonia la un cutremur de 9 pe scara Richter!... EMOȚIONANT până la lacrimi! Ce au făcut doi români pentru acest om a șocat o lume întreagă! (VIDEO)...
Ana Bodea, despre succes și determinare: „Ca actor trăiești mai multe vieți într-una singură”
Ana Bodea este protagonista serialului Lia – Soția soțului meu, difuzat de Antena 1 și...
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023. Gemenii trebuie să fie atenți la ce spun. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 februarie 2023 atrage atenția asupra comportamentului Gemenilor. Aceștia...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 6 februarie – 12 februarie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x