Antena Căutare

Un norvegian beat a adormit pe banda de bagaje a unui aeroport!

Scene comice pe aeroportul din Roma. Ametit de alcool, un norvegian de 36 de ani a incercat sa sara peste cateva din procedurile de imbarcare care se pot dovedi uneori, destul de greoaie. Ca sa mai scurteze drumul, barbatul s-a asezat direct pe banda de bagaje, unde a si adormit.

Nu se stie cat alcool consumase turistul norvegian care trebuia sa se imbarce spre Oslo, de pe aeroportul Fiumicino, Roma. Cert este ca, dupa ce si-a pus valiza pe banda pentru bagaje, barbatului i-a fost prea greu sa isi mai continue drumul pe propriile picioare. A ramas pe pista rulanta si a adormit. L-a trezit alarma care s-a declansat in momentul in care omul a trecut pe sub scanner-ul de bagaje. Acolo unde a fost si imortalizat. Asezat pe o parte, tanarul era cufundat in lumea viselor. Si culmea, nimeni nu l-a vazut desi a parcurs astfel vreo 50 de metri. Niciun agent de securitate si niciun ofiter de frontiera.

Intoxicat cu alcool, dar si iradiat cu o portie nu tocmai neglijabila de raze X, barbatul a fost dus la spital. Medicii ii vor face toate controalele necesare ca sa se asigure ca este bine. Apoi este asteptat la politie, unde va fi interogat.

foto: repubblica.it

Se poate mai multa iubire? Au fost casatoriti 91 de ani si 12 zile!!!... La un pas de MOARTE: Cum "defileaza" o blonda pe acoperisul unei cladiri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x