Antena Căutare

A FURAT un telefon şi s-a făcut de RÂS în toată lumea! Gestul care a dat-o de gol pe tânără este mai mult decât JENANT!

Noaptea de Crăciun nu a fost una minunată pentru o adolescentă care a rămas fără telefon în timpul unei călătorii cu un taxi.

Nikki Sweetman, o adolescentă din SUA, a rămas fără telefonul mobil chiar de Crăciun, însă nu a renunţat la şansa de a-l recupera, deşi taximetristul nu a ajutat-o în niciun fel.

Pentru că la puţin timp după evenimentul nefericit, tânăra a descoperit mai multe fotografii pe contul iCloud cu o fată pe care nu o cunoştea, ea a decis să le publice pe Facebook.

"O cunoaşte cineva pe această tânără? Imaginile sale sunt încărcate pe contul meu de iCloud, ceea ce înseamnă că îmi foloseşte telefon furat săptămâna trecută.", a fost mesajul postat de Nikki pe contul personal de socializare.

Ulterior, postarea ei a fost distribuită de peste 35.000 de persoane, până când cineva a recunoscut-o pe tânăra care apărea în imaginile respective.

TEST. Privirea îți joacă feste?! Ce număr vezi în imagine? Click pentru a mări!... Era sănătoasă, dar i-a implorat să-i TAIE PICIOARELE! Motivul este ȘOCANT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x