Căutare Live

Răzbunarea unei mirese. A aflat că logodnicul o înșela, chiar în ziua nunții. La altar, a dezvăluit totul: „Dragă Alex, am primit mesajele”

În ziua nunții, mireasa a aflat că logodnicul ei o înșela. În loc să anuleze întreaga ceremonie, tânăra a ales să îi dea o lecție pe care sigur n-o va uita „până când moarte îi va despărți”.

Răzbunarea unei mirese. A aflat că logodnicul o înșela, chiar în ziua nunții. La altar, a dezvăluit totul: „Dragă Alex, am primit mesajele”

Ziua nunții, momentul la care multe femei visează încă din copilărie, s-a transformat într-un coșmar pentru o tânără mireasă. Cu doar câteva ore înainte de a păși în fața altarului, a aflat că bărbatul lângă care credea că își va petrece tot restul vieții o înșela.

Pusă într-o asemenea situație, ar fi putut anula ceremonia, însă mireasa a pus la cale un plan de răzbunare.

„Eram în camera de hotel, mă pregăteam pentru nuntă: păr, machiaj, tot ce trebuie făcut. La un moment dat, mi-am auzit telefonul sunând. M-am dus să verific ce se intaâmplase. Când am deblocat ecranul, am văzut că primisem mai multe capturi de ecran, de la un număr necunoscut.

Erau mesaje. Am citit câteva rânduri și am înghețat: erau discuții intime între logodnicul meu și o femeie”, a povestit mireasa.

În afara discuțiilor, expeditorul anonim a trimis și mai multe fotografii cu iubitul și amanta, dar și un mesaj: „Eu nu m-aș căsători cu omul ăsta. Tu ai putea?”

Spectacolul trebuie să continue, doar că nunta urma să se transforme într-o „ceremonie a adevărului”.

„Am intrat în pământ de rușine. Nu mă puteam opri din plâns. Prietenele mele erau revoltate, țipau în jurul meu, jurând răzbunare. Mi-au spus să îl sun și să anulez imediat nunta...Nu am putut.

După câteva minute de plâns zdravăn, m-am ridicat de pe podea și le-am spus ce vreau să fac: să citesc mesajele pe care le-am primit în fața tuturor”, a continuat ea.

Îmbrăcată în rochie de mireasă, s-a dus să vorbească cu familia ei, să le spună despre infidelitatea logodnicului ei.

„Eram gata. În timp ce mă îndreptam spre altar, mi-am dat seama că rochia pe care o alesesem cu atâta grijă devenise o costumație. Nimic nu mai era real.

Alex se uita la mine, crezând că sunt în al noulălea cer. Când am ajuns lângă el, m-am întors către invitați și am făcut marele anunț. Mirele avea o amantă. A înnebunit în acel moment.

Mi-am scos telefonul și am citit absolut toate mesajele pe care le primisem.

Nu a fost nunta la care visasem, dar, mama mia, a fost o petrecere pe cinste!”, a adăugat mireasa.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri