Antena Căutare

CUTREMURĂTOR. A îmbrăcat rochia de mireasă la câteva ore după ce a aflat că va muri peste doar câteva zile! FOTO

O femeie în vârstă de 42 de ani din Scoția s-a căsătorit cu partenerul ei la opt ore după ce medicii i-au spus că mai are doar câteva zile de trăit.

O femeie în vârstă de 42 de ani din Scoția s-a căsătorit cu partenerul ei la opt ore după ce medicii i-au spus că mai are doar câteva zile de trăit.

Samantha Smith era prea slăbită să meargă după ce s-a luptat, timp de un an, cu un cancer de colon. Însă, ea a mers spre altar, unde i-a spus „da” soțului ei, Mark Smith.

Cei doi și-au organizat ceremonia nupțială la doar opt ore după ce li s-a spus că Samantha mai avea doar câteva zile de trăit, potrivit Daily Record.

Samantha și Mark Smith, stabiliți în orașul Penicuik din regiunea scoțiană Midlothian, au fost ajutați de familie, dar și de asistenți medicali pentru a organiza nunta – inclusive pentru a găsi rochia de mireasă, costumul de mire, verighetele, tortul și decorațiunile pentru ceremonie.

Bucuria lor s-a transformat, însă, în durere, duminică dimineață, când Samantha a încetat din viață – la mai puțin de două săptămâni după nuntă.

„Știam că timpul ni se scurge și că era important pentru amândoi să ne căsătorim”, a spus Mark, în vârstă de 44 de ani.

„Am decis să ne căsătorim la ora 11.00 și ne-am rostit jurămintele la ora 19.15, în aceeași zi. Ne-am îngrijorat că nu vom reuși, dar s-au aranjat cumva lucrurile. Când m-am întors să o văd pe Samantha, era atât de frumoasă! Era perfectă! Am fost incredibil de mândru”, a adăugat el.

„Îi era greu să meargă, dar cumva și-a găsit forța să se ridice din scaunul ei și să facă pașii pe distanța care mai rămăsese către mine. Ne-am spus jurămintele și ne-am pus verighetele. A fost cel mai fericit moment din viețile noastre”, a mai povestit Mark Smith.

„Nu am avut o căsnicie lungă, dar sunt foarte mândru că am putut să o numesc pe Samantha soția mea. Voi fi veșnic recunpscător că a intrat în viața mea. A fost cea mai bună prietenă a mea și sufletul meu pereche”, a adăugat el.

Nunta lor a avut loc pe 12 iunie, într-un loc special decorat din spitalul „Marie Curie” din Edinburgh. Au fost de față și copiii cuplului – Neve, în vârstă de 11 ani, și Millie (3 ani), dar și Callum (16 ani), căreia Samantha i-a fost mamă vitregp.

Magia zilei, cu numerologul Mihai Voropchievici. Persoanele al căror prenume începe cu litera B sunt sensibili și emotiv... Al doilea cel mai tânăr mare maestru în șah! Are doar 12 ani și vine din India!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x