Antena Căutare

FĂRĂ CUVINTE! A intrat în restaurant și a mâncat, dar după ce a plecat, ospătarii au început să plângă: Ce au găsit în șervețelul bărbatului

Ospătarii unui restaurant din Marea Britanie au fost profund impresionați de mesajul lăsat de un bărbat pe un șervețel. "Ne-au dat lacrimile", au povestit aceștia.

Ospătarii unui restaurant din Marea Britanie au fost profund impresionați de mesajul lăsat de un bărbat pe un șervețel. "Ne-au dat lacrimile", au povestit aceștia, scrie bzi.ro.

Bărbatul le-a lăsat un mesaj scris cu pixul pe un șervețel de masă în care le-a povestit că restaurantul în care aceștia lucrează are o semnificație specială pentru el. Este localul în care sărbătorea an de an aniversarea căsătoriei alături de soția lui, acum trecută în neființă.

O poză făcută mesajului a fost urcată pe site-ul de socializare Reddit. Utilizatorul a povestit că bărbatul stătea singur la masă și părea trist.

"Acesta era locul favorit al soției mele și vedeam aici an de an pentru aniversarea noastră. M-am gândit să... citește mai departe!

Ești Rac, Scorpion? Te așteaptă fluturi în stomac! Horoscopul pentru dragoste, în săptămâna 17-23 noiembrie!... A fost desemnat cel mai înșelător TEST de PERSPICACITATE din lume: Care e numărul locului de parcare pe care se află maș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x