Antena Căutare

A mers să-și facă balayage și din cauza rezultatului nu a mai ieșit din casă cu capul descoperit. Cum arată coafura de 350 euro

O tânără a devenit virală pe rețelele de socializare după ce a arătat, pe TikTok, starea părului său după câteva ore petrecute într-un salon de înfrumusețare.

femeie la salon cand se vopseste blonda Galerie
O tânără a devenit virală pe rețelele de socializare după ce a arătat, pe TikTok, starea părului său după câteva ore petrecute într-un salon de înfrumusețare | Shutterstock.com

Când vine vorba de podoaba capitală, mulți oameni își aleg cu grijă specialiștii care pot obține rezultate uimitoare, fără să deterioreze părul. În cazul unei decolorări, majoritatea recomandă ca deschiderea părului să se facă în mai multe ședințe, însă există mulți care nu au răbdare să respecte acest lucru.

Printre ei se află și Madison Waller. Tânăra și-a povestit drama pe rețelele de socializare, după ce stilistul ei i-a distrus, aproape în totalitate, șuvițele blonde.

Madison, din Colorado, a postat pe TikTok întreaga poveste, însoțită de imaginile cu părul deteriorat. Ea a ales imagini de dinaintea decolorării și după, iar filmulețul a ajuns rapid viral, conform The Mirror.

Cum arată părul lui Madison

În clipul ei, tânăra de 20 de ani explică faptul că i-a spus stilistului că vrea să încerce balayage, care oferă un aspect mai natural, și este o tehnică ideală pentru cei care au părul închis la culoare.

Citește și: Ce sume fabuloase câștigă bonele Familiei Regale. Acestea se pregătesc patru ani pentru a îngriji copiii regalilor

Ea i-a dat chiar și o imagine, după care să se ghideze. Cu toate acestea, când a terminat, părul ei nu semăna deloc cu ce își dorea. În schimb, era blond foarte deschis, cu tentă galbenă.

Asta nu este singura problemă căci, în urma decolorării agresive, părul lui Madison se rupe și cade în bucăți: ”Au trecut opt luni și părul îmi cade foarte mult.”

Pentru schimbarea de look, tânăra a plătit 300 de dolari. Totuși, după ce s-a plâns pe rețelele sociale de serviciile primite, ea și-a primit banii înapoi.

Citește și: Karim și Louise Rezaie s-au căsătorit la spital, lângă patul fiicei lor. Bebelușul suferă de o afecțiune rară

”Practic, i-am scris că vreau să-mi deschid părul și l-am întrebat cât mă costă. El a spus că prețul va fi în jur de 150 de dolari, însă când a terminat procesul, a spus că totul se ridică la 300 de dolari. Așa că l-am plătit, m-am dus acasă și am plâns toată noaptea. Am ajuns să trimit mesaje pe pagina lor de Facebook cu fotografii înainte de vopsire și tot ce au putut face a fost să-mi înapoieze banii”, a mai adăugat Madison.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, a reușit să scape de aspectul inestetic al părului și să nu-i mai fie rușine să se afișeze. O nouă sesiune de vopsire a fost posibilă abia după două zile pentru că, spune tânăra, podoaba capitală era agresată și o nouă vizită la salon ar fi dus la pierderea lui.

Ba mai mult, înainte de remedierea problemeie, Madison a mers la școlaă cu părul ascuns sub o șapcă de baseball.

Citește și: Ea e femeia care a mâncat doar fructe în ultimii 7 ani. Cum arată azi Sasa Dedic

Ce a ajuns să facă o tânără din cauza dependenței de bronz, numită și tanorexie. Cum arată azi Lauren Thompson... Ce semnificație are buchetul de flori pentru mireasă și de la ce a pornit totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x