Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

A născut acasa ajutată de soț și fiica de patru ani. Imagini emoționante din timpul nașterii - Foto

April Wild, 29 de ani, a născut cel de-al treilea copil, Grayson, acasă. Și-a dorit să fie înconjurată de cei pe care îi iubește, în timp ce aduce pe lume încă un suflet.

O mădică a născut acasă ajutată de soț și fiica de doar patru ani

https://metro.co.uk/

Cu toate că a plănuit totul în amănunt, tânăra mamică nu se aștepa ca fiica ei de doar patru ani să sară în bazin pentru a-i da o mână de ajutor.

April a născut acasă, în piscină, ajutată de soț și o moașă. Momentul emoționant a fost surprins de fotografa Corneli Fleur, care n-a putut să nu scoată în evidență implicarea fetiței de patru ani.

La început a avut pijamalele, dar a pornit s-a grăbit în cameră pentru a-și îmbrăca costumul de înot, povestește mama.

În poze se vede cum cea mică îi ține mâna pe cap frățiorului ei Grayson și cum este extrem de atentă la fiecare nevoie a mamei sale.

Ea a fost fascinată de asta

Tânăra a învăţat hypnobirthing şi yoga pentru sarcină şi a dorit să fie înconjurată de cei pe care îi iubeşte.

Ce este hypnobirthing? HypnoBirthing este un curs extins despre naştere, educaţie prenatală şi postnatală. Este metoda ideală pentru o naştere naturală, relaxantă, fără stres şi intervenţii medicale. La baza acestui proces se află ideea că unui bebeluş i-ar plăcea să se nască într-o atmosferă plăcută, prietenoasă, calmă, şi că o naştere naturală nu trebuie neapărat să fie acompaniată de durere. Viitoarea mămică se pregăteşte în mod responsabil atât fizic, psihic cât şi mintal, experimentând naşterea copilului cu uşurinţă într-un mod plăcut şi blând. De multe ori în aceste cazuri naşterea se desfăşoară lin şi aproape fără dureri.

Surse: metro.co.uk și adevarul.ro

Recomandari