Antena Căutare

A nascut dupa ce a fost ingropata de vie! Afla povestile socante de dincolo de moarte!

Scenarii groaznice, pe care scriitorul E. A. Poe le-a prezentat deseori in poeziile sale, au devenit realitate. Mai multe persoane au avut parte de un sfarsit groaznic, dupa ce au fost ingropate de vii, scrie Listverse.com.

Cum a fost posibil? Cine le-a dorit moartea? Cum s-au descoperit aceste cazuri socante? Aflati din materialul de mai jos.

Virginia McDonald - 1851

Tanara traia cu tatal ei in orasul New York. S-a imbolnavit, a murit si a fost ingropata in Cimitirul Greenwood, din Brooklyn. Dupa inmormantare, mama ei le-a spus autoritatilor ca are sentimentul ca fiica ei nu era moarta atunci cand a fost ingropata, si a sustinut cu tarie aceasta ipoteza.

Ceilalti membri ai familiei au incercat in zadar sa o linisteasca pe femeie, insa intr-un final aceasta a cerut autoritatilor sa o dezgroape pentru a-i dovedi contrariul. Spre groaza lor, au descoperit cadavrul intors intr-o parte, mainile tinerei erau muscate, iar hainele sfasiate, semne concrete ca Virginia fusese ingropata cand inca mai era vie.

Date interesante: Cand cimitirul Les Innocents din Paris a fost mutat din centrul orasului, la periferie, numarul scheletelor intoarse cu fata in jos a fost foarte mare, acest lucru indicand faptul ca acei oameni au fost ingropati de vii.

Madam Blunden - 1896

Cand Madam Blunden a fost declarata moarta, trupul ei a fost ingropat in cimitirul familiei din Basingstoke, Anglia. Capela in care a fost inmormantata femeia se afla in apropierea unei scoli de baieti. A doua zi dupa inmormantare, baietii de la scoala se jucau prin preajma mormantului cand au auzit zgomote ciudate din interiorul sicriului.

Copii s-au dus imediat si au povestit cele auzite profesoarei, care a alertat autoritatile. In cateva ore, cu totii au fost martorii unei scene socante: au vazut cum Madam Blundem isi da ultima suflare. In ciuda eforturilor medicilor de a o salva, femeia a murit din cauza faptului ca a fost ingropata de vie.

Articol din ziarul The New York Times - 1884

O femeie din patura inalta a societatii, Miss Hockwalt, a fost inmormantata de vie in urma unei "morti" ciudate. Socantul adevar a iesit la iveala dupa ce anchetatorii au inceput sa studieze acest caz. Moartea ei s-a petrecut exact in ziua in care s-a casatorit fratele ei.

Se pare ca acesta i-ar fi pus ceva droguri in mancare, iar apoi a chemat un doctor care a constatat "decesul". Potrivit datelor furnizate de anchetatori, femeia era in viata, insa se afla intr-o stare de inconstienta, fapt ce l-a pacalit pe medic. Cand au dezgropat-o, femeia era intoarsa intr-o parte, isi muscase mainile si isi smulsese parul.

Madame Bobin - 1901

In 1901, Madame Bobin, insarcinata in 7 luni, a venit cu un vas in America din Africa. Insa starea ei de sanatate s-a inrautatit si a fost internata intr-un spital. Medicii au tratat-o, insa in ciuda eforturilor, femeia "a murit". Doamna Bobin a fost ingropata, si imediat dupa, o asistenta a mers la politie si a declarat ca atunci cand a fost declarata moarta, doamna Bobin inca mai era calda, iar muschii abdomenului indicau faptul ca aceasta ar fi fost in viata.

Asistenta a obtinut permisiunea de a dezgropa cadavrul, iar cand a deschis sicriul, a fost martora unei imagini incredibile: femeia daduse nastere unui copil, al carui trup neinsufletit se afla langa cel al mamei lui. Potrivit rezultatelor autopsiei, femeia nu a murit din cauza bolii pentru care fusese internata in spital, ci din cauza asfixierii.

Sursa: Antena 3

FOTO! Pui de Panda Urias, ingrijiti intr-un patut de spital... VIDEO! Porc zburator deasupra Londrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x