Antena Căutare

A sarbatorit 70 de ani de casnicie dupa ce a supravietuit prabusirii a cinci avioane

Un britanic in varsta de 96 de ani poate spune, fara ezitare, ca este unul dintre cei mai norocosi oameni din lume. Aviator in cel de-al Doilea Razboi Mondial, a supravietuit in urma prabusirii a cinci avioane si a aniversat 70 de ani de casnicie, relateaza Daily Mail.

Jim Stafford spune ca gandul intoarcerii la sotia sa, Betty, l-a facut sa nu renunte nicio clipa la viata, in timpul misiunilor periculoase la care a participat. Barbatul a intrat in armata in 1940, la cateva luni dupa izbucnirea celui de-al Doilea Razboi Mondial.

In timp ce lupta in Orientul Mijlociu si Africa de Sud, s-a prabusit de patru ori cu avionul. A cincea oara era sa moara din acelasi motiv, la scurt timp inainte sa paraseasca fortele aeriene, in timpul unui exercitiu.

Jim Stafford si-a cunoscut sotia in timpul razboiului, la o capela din Marea Britanie. Cei doi s-au placut de la prima intalnire si au ramas impreuna timp de 70 de ani. In 1943, aviatorul a cerut o permisie de doua saptamani pentru a se casatori. Batraneii au impreuna o fata si un baiat, dar si sase nepoti si un stranepot.

Foto: Wikipedia

A fost creat un prototip al creierului uman din celule stem!... Ajutor neasteptat! 700 de kilograme de monede i-au scapat de evacuarea silita!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x