Antena Căutare

Acesta este SEMNUL care ne arată că ne apropiem de MOARTE! Specialiștii confirmă: „Atunci suntem aproape de sfârșit!

Persoanele vârstnice incapabile să identifice mirosuri simple prezintă un risc crescut de mortalitate în cinci ani, arată un studiu publicat în revista americană PLOS ONE şi preluat de AFP.

Cercetătorii au stabilit că 39% dintre persoanele între 57 şi 85 de ani care au participat la studiu şi care nu au recunoscut mirosuri simple că cele de trandafir, portocală, peste, mentă sau piele, au murit în intervalul de timp menţionat, faţă de 19% din cele care au manifestat o pierdere moderată a mirosului şi 10% din rândul celor care puteau simţi normal mirosurile, scrie realitatea.net.

Disfuncţia olfactivă s-a dovedit un indicator de risc mai bun decât un diagnostic de insuficientă cardiacă, cancer sau boală pulmonară, arată oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Chicago. Numai patologiile hepatice grave constituie un indicator mai puternic al probabilităţii de deces în cinci ani , precizează autorii studiului.

Topul celor mai urâte femei din lume! O românca de-a noastră, pe lista cu pricina. Cum arată femeia... Ai văzut așa ceva pe cer? Când apar prevestesc CUTREMURE. Atenție mare la acești nori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x