Antena Căutare

Acestea sunt cele mai păcătoase zodii! Ce secret ascunde fiecare nativ și de cine trebuie să te ferești?

Se spune că zodia joacă un rol extrem de important în personalitatea unei persoane, dar te-ai întrebat vreodată care sunt cei mai păcătoși nativi?

Se spune că zodia joacă un rol extrem de important în personalitatea unei persoane, dar te-ai întrebat vreodată care sunt cei mai păcătoși nativi?

Berbec

Păcatul Berbecului este crima. Știm cum este nativul din Berbec, mereu coleric și pus pe harță. Cei care îi trec calea, culeg deseori fructele mâniei lui. Unii merg prea departe și îl provoacă atât de mult pe Berbec încât acesta trebuie ținut departe de obiectele ascuțite.

Taur

Biografii captivante ale celebrităților Nativul din Taur iubește mâncarea, vinul și sexul. Dacă zeii greci încă ar fi populari l-ar adopta pe Taur lângă ei pentru a savura ambrozia împreună.

Gemeni

Păcatul Geamănului este minciuna. Zodia Gemeni nu se poate opri din a minți. S-a născut cu două fețe. Pur și simplu, gura i-o ia pe dinainte și înainte să realizeze, a spus încă o minciună. Înainte de micul dejun, nativul din Gemeni a spus deja vreo trei sau patru minciuni, potrivit unica.ro.

Rac

Păcatul Racului este că venerează zei falși. Racul, când era copil scria numele persoanei de care se îndrăgostea într-un jurnal. Acum, o face la alt nivel, se închină la zeii social media, Facebook și Instagram. Nu o dată pe zi, nu o dată pe oră ci o dată la 30 de secunde.

Leu

Păcatul Leului este mândria. Nu e nimic în neregulă cu un Leu care se mândrește cu tot ce îi reușește. Ar trebui, poate să renunțe la tronul imaginar pe care se suie în fiecare dimineață. Un pic de control al ego-ului nu ar strica.

Fecioara

Păcatul Fecioarei este invidia. Ce le deranjează cel mai des pe Fecioare? Că nu sunt cele mai importante persoane din încăpere. E greu să trăiești cu o asemenea apăsare pe suflet.

Cel mai tare job! Ești plătit cu 5.400 de dolari pe lună ca să faci exact ce visează orice bărbat!... Un american a sărit de la 7.600 de metri, fără parașută! Cum a fost posibil așa ceva!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x