Antena Căutare

Adevărul a ieșit la iveală, după 15 ani! Ce s-a întâmplat, cu adevărat, pe 11 septembrie 2001. Declarațiile reprezentanților CIA

Raportul confidențial al Congresului Statelor Unite despre atacurile teroriste de pe 11 septembrie 2001 ar putea fi publicat, absolvind Arabia Saudita de orice responsabilitate privind respectivele atentate, a declarat directorul CIA, John Brennan, scrie gândul.ro. 

Raportul confidențial al Congresului Statelor Unite despre atacurile teroriste de pe 11 septembrie 2001 ar putea fi publicat, absolvind Arabia Saudita de orice responsabilitate privind respectivele atentate, a declarat directorul CIA, John Brennan, scrie gandul.ro.

Anunțul a fost făcut în cadrul unui interviu acordat televiziunii saudite Arabiya TV. Respectivul raport al Congresului american datează din 2002.

"Cred că cele 28 de pagini ale raportului vor fi publicate și susțin această publicare; toată lumea va avea dovadă că guvernul saudit nu a avut niciun amestec cu toate acestea", a declarat Brennan.

Arabia Saudita neagă acuzațiile potrivit cărora ar fi acordat ajutor în cazul a 19 atacatori, majoritatea cu cetățenie saudita. Peste 3.000 de pesroane și-au pierdut viața în atentatele teroriste de pe 11 septembrie 2001, din New York și Washington.

Primele imagini video din timpul sângerosului atac din Orlando. A filmat totul și apoi a murit! Dezastrul care a îndolia... Această zodie este EXPERTĂ în şantaj emoţional. Fereşte-te de ea!!!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x