Antena Căutare

Ajutor neasteptat! 700 de kilograme de monede i-au scapat de evacuarea silita!

O familie care era amenintata de banca ca va fi evacuata si isi va pierde casa a avut parte de un miracol. Reprezentantii unor organizatii au pus la cale o campanie inedita “Centimos para un milagro”, in urma careia s-au strans 700 de kilograme de monede, de unu, doi si cinci centi, adica peste 5. 000 de euro.

Locuitorii insulei Tenerife, din Spania, si mai multe firme au contribuit la achitarea datoriei lui Eduard Nunez si a Gloriei Rodriguez, in valoare de 1.200 de euro. Acestia au mers la banca cu mai multe pungi cu monede, in scopul de a-si plati ratele la banca.

“Cei doi parteneri lucreaza, insa au salarii foarte mici. In plus, au trei copii minori in ingrijire”, a explicat un reprezentant al unei asociatii de solidaritate

Campania a fost lansata pentru a ajuta o familie, dar, din fericire, s-a bucurat de succes, reusind sa adune fonduri de peste 5.000 de euro, ce au fost suficiente pentru a achita ratele ipotecare a trei familii.

A sarbatorit 70 de ani de casnicie dupa ce a supravietuit prabusirii a cinci avioane ... Cea mai sensibila femeie din lume: O simpla atingere ii lasa un tatuaj temporar pe corp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x