Antena Căutare

ALUNIȚELE îți arată harta vieții! Tu ce destin ai?

Există o știință care se ocupă cu studiul alunițelor. În mod surprinzător, acestea pot oferi indicii importante despre viața unei persoane.

Există o știință care se ocupă cu studiul alunițelor. În mod surprinzător, acestea pot oferi indicii importante despre viața unei persoane.

Chinezii sunt de părere că acestea pot fi de bun augur, dar sunt și unele alunițe care anunță ghinionul. De exemplu, cele de la nivelul piciorului anunță o viață cu diferite călătorii.

Alunițele de pe mâini arată că o persoană va face lucruri grozave cu membrele superioare, iar semnele de pe spate prevestesc o viață grea, plină de poveri și dificultăți. Se mai spune că prezența acestora la nivelul feței marchează un destin special. Cele de pe frunte, de exemplu, sunt un semn de inteligentă.

Dacă ai alunițe pe umeri, atunci asta arată despre tine că esti o persoană nonconformistă. Puțini sunt cei care știu că alunițele nu se dobândesc doar la naștere, ci pot apărea sau dispărea pe întreg parcursul vieții.

Nu citi ASTA! Semne prevestitoare că vei MURI în curând!... Vine PRĂPĂDUL! Reptilienii și planurile ASCUNSE pentru VIITORUL omenirii! Uite cum recunoști unul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x