Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

HA-HA-HA! Cât ghinion să ai!? A ”jonglat” 17 femei pe degete, însă totul a ieșit la iveală în urma unei întâmplări INCREDIBILE! Ce s-a petrecut

Ani de zile a reușit să ”jongleze” pe degete nu mai puțin de 17 femei, însă a fost deconspirat în urma unui accident pe cât de trist, pe atât de amuzant. Un bărbat din China, cunoscut sub numele de Yuan, a fost implicat într-un accident rutier, iar imagea cu chipul lui a fost difuzată de presă.

Ulterior, preocupate de starea de sănătate a iubitului lor, femeile au început să vină, rând pe rând, la spital, fără să știe una de existența celeilalte. Așa se face că în rezerva în care era spitalizat și-au făcut apariția nu mai puțin de 17 femei, toate partenere ale bărbatului rănit.

Cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani, unele în relație cu el de ani de zile, iar altele pe cale să ajungă în fața Altarului, acestea au fost extrem de afectate când au aflat despre ce e vorba, însă și-au stăpânit lacrimile.

Ulterior, după ce și-a revenit, Yuan a explicat că a avut atâtea amante pentru a obține bani din partea iubitelor sale. Potrivit presei locale, acesta ar fi ”câștigat” de la fosta soție nu mai puțin de 27.000 de euro și alte câteva mii de la amante. Mai mult decât atât, el a falsificat, în trecut, o diplomă de la Central South Unversity, pentru a obține un loc de muncă.

Recomandari