Antena Căutare

Antena 1 pregătește un nou show de divertisment: pe 6 și 7 februarie au loc la București preselecții pentru emisiunea „România se distrează”

Românii au umor, se știe! Iar acum e momentul ca talentul nostru național să fie scos la lumină și făcut vedetă!

Antena 1 pregătește un nou show de divertisment: pe 6 și 7 februarie au loc la București preselecții pentru  emisiunea „România se distrează”
Siglă Antena 1

Românii au umor, se știe! Iar acum e momentul ca talentul nostru național să fie scos la lumină și făcut vedetă! Antena 1 pregătește un nou show de divertisment, „România se distrează”, și dă startul căutărilor pentru cel mai amuzant român.

Talentul celor care au umor și pot face o țară întreagă să râdă va fi evaluat la preselecțiile organizate în București, pe 6 și 7 februarie. Astfel, începând cu ora 10.00, toți cei care cred că au umor și știu cum să facă o țară întreagă să râdă, cei care se simt pe scenă ca peștele în apă și care jonglează cu bancuri la orice oră sunt așteptați la Cladirea INAV din Băneasa la preselecțiile pentru „România se distrează”.

Din acest sezon, umorul e rege în noul show de la Antena 1. Astfel, românii cu umor, cei care spun glume până prietenii se prăpădesc de râs, cei care dansează ca niște nebuni sau fac stand up la toate petrecerile cu familia au șansa să cucerească scena și să afle o țară întreagă de ei.

A lămurit totul! Iulia Albu, primele declarații despre relația cu Cristi Borcea: "Au fost niște lucruri care...&quo... Cheia succesului vestimentar. TOP 5 moduri simple de a adăuga personalitate ținutei tale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x